2013. június 24., hétfő

Nagyon fontos!

Sziasztok hűséges Olvasóim!
(Akármilyen hosszú is a bejegyzés, olvassátok el, hisz nagyon, de nagyon fontos!)

MEGSZŰNIK A GOOGLE READER!

Ez nem a szokásos bejegyzés, de nagyon fontos mindenkinek, aki bármilyen blogra fel van iratkozva, vagy saját blogja van! 
A lényeg az, hogy a Google Reader meg fog szűnni, nem fogod látni a blogoknak a frissítéseit, amikre fel vagy iratkozva, és a saját blogodon pedig el fogod veszíteni a rendszeres olvasókat. 
Ha szeretnél megoldást találni erre a frissítésre, akkor olvasd el ezt a bejegyzést, amit egyébként Diana Brunwin blogjáról másoltam át, nem az egészet, csak a lényeget.
Bizonyára a blogspot ezen rész - a design készítő, fanfic író - nem igazán értesült erről az eseményről. Csak páran tudnak róla nekem is a nővérem szólt, mivel ő egy teljesen más műfajba blogol, de ez most teljesen mindegy. Bizonyára fogalmatok sincs, hogy mi az a Google Reader, mert én se tudtam először.

Mi az a Google Reader?
Mindennap fellépsz a blogspot fiókodba, s megnézed milyen friss bejegyzések kerültek fel más-más blogra. Ezt jelenti a Google Reader, ami behozza a friss bejegyzéseket, hogy ne kelljen mindig, folyamatosan nézned az adott blogod. Nos, ez fog megszűnni. Tehát ez [KÉP]

Akkor mi lesz? Mindennap sorba meg kell néznem a blogokat?
Nem, nem kell! Van egy olyan oldal, ahova ha beregisztrálsz minden blogod bekerül, amit követsz és úgy fogod OTT(!) azon az oldalon látni, mintha blogspoton lennél. De, csak is látni fogod. Ott tudomásom szerint nem írhatsz bejegyzést a blogodra(bloglovinon), csak látod a friss bejegyzéseket. Ugyan úgy berakhatod a saját blogodat is, de csak azt látod ott, hogy kiköveti ott bloglovinon.Tehát blogspoton felrakod az új részt és bloglovinon látják.
 
Mi az a "bloglovin"?
Az említett oldal, melynek segítségével láthatod kedvenc blogjaid legújabb bejegyzéseit.
 
Megkérlek Titeket, hogy minél több emberhez juttassátok le ezt a leírást. Akár linkeld valahova ezt a bejegyzést, vagy ilyesmik. FONTOS LENNE! NAGYON!


Tudjátok követni ezt, a Now című blogomat. Mindössze annyi a teendőtök, hogy rákattintatok a FOLLOW gombra, s máris minden a legnagyobb rendben van.
Ha tetszik a blogom, most is aktív olvasói vagytok, s fel is vagytok iratkozva kérlek mindenképp kövessétek mindannyian bloglovin-on, hisz mostantól már csak itt lehet megtekinteni az új bejegyzéseket. Mindezt június 1.-jéig tehetitek! 
Nem szeretném, ha katasztrófába fulladna ez az egész, szóval kövessétek a blogot ott is! 56 rendszeres olvasóm van, nem szeretném elveszíteni közülük egyet sem! Ezért mindenki, aki eddig is követte a blogot, az tegye meg itt, bloglovinon is ezt.

Regisztráljatok mindannyian, mert június 1 -jén eltűnnek a feliratkozók, onnantól csak is bloglovinon értesülhettek új bejegyzésekről!


ITT pedig részletesebben leírják, hogy mégis hogyan kell regisztrálni, s blogokat követni.

Végül pedig a saját bloglovinom. Kövessetek minél többen, de a blogot se hagyjátok ki!

Bevallom, meg vagyok rémülve, és nem is fogok megnyugodni addig, amíg mind az 56 rendszeres olvasóm nem követi a blogot bloglovinon. Nem szeretnélek elveszíteni Titeket, nagyon sokat jelentetek nekem. És ha ez az érzés kölcsönös, mindenképp kövessétek a blogot, egy hét múlva már csak ott lehet megtekinteni a friss bejegyzéseket! Őszintén. Nem szeretnék olvasókat veszíteni.

KÖSZÖNÖM, S HIRDESSÉTEK EZT A KÖZLEMÉNYT!
Sarah M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése